10ο NIKE RUN

Το φετινό NIKE RUN πραγματοποιήθηκε στο Άλσος Συγγρού της Κηφισιάς. Το πρωί της Κυριακής, 5 Δεκεμβρίου, περισσότεροι από 1.000 αθλητές και αθλήτριες πήραν μέρος στον αγώνα ανωμάλου δρόμου 10 χλμ. που διεξάγεται κάθε χρόνο. Ανάμεσά τους συμμετείχαν μερικοί από τους καλύτερους δρομείς στην Ελλάδα.

Νικητής ο Δημήτρης Θεοδωρακάκος, ο οποίος, μόλις μια εβδομάδα πριν, είχε τρέξει και νικήσει στον ημιμαραθώνιο της Πάφου, με χρόνο 32.17, ενώ ακολούθησε ο Μιχάλης Γελασάκης (33.02) και τρίτος τερμάτισε ο Γιάννης Ζερβάκης (33.13). Στις γυναίκες ξεχώρισαν οι συναθλήτριες στον ΓΑΣ Ιλισό, Ντενίζ Δημάκη (38.08) και Μάγδα Καρίμαλη (38.12), ενώ τρίτη τερμάτισε η Δήμητρα Ιορδανίδου (41.18).

Και σε αυτόν τον αγώνα ένας ειδικός χώρος είχε διαμορφωθεί για αποθεραπεία. Οι αθλητές, μετά τον τερματισμό, δεχόντουσαν υπηρεσίες από 20 μασέρ, ρεφλεξολόγους και φυσιοθεραπευτές, οι  οποίοι ήταν εκεί για να τους αποφορτίσουν και να αντιμετωπίσουν τυχόν προβλήματα από τον αγώνα. Η παρουσία μας εθελοντική κι επαγγελματική ταυτόχρονα. Η συνεργασία άψογη.