ΑΝΘΡΩΠΟΛΙΣ

1ο Βιωματικό Φεστιβάλ Υγείας & Ευεξίας

Ένα καινούργιο φεστιβάλ ξεκινάει στην Αθήνα! Το Σαββατοκύριακο 27-28 Νοεμβρίου θα είναι πλούσιο σε ενημέρωση, προσφορά προϊόντων και υπηρεσιών που έχουν ως κύριο θέμα τον άνθρωπο. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, δημιουργείται ένας συνδυασμός Εναλλακτικών Θεραπειών και Βιολογικών Προϊόντων με διαδραστικά events ευεξίας και δωρεάν θεραπευτικές συνεδρίες.

Με σύγχρονα εργαλεία προβολής και σε ένα πρωτοποριακό χώρο, με ζωντανό και χαρούμενο περιβάλλον, θα έχετε την ευκαιρία να πληροφορηθείτε, να συμβουλευτείτε και να δοκιμάσετε τις Εναλλακτικές Θεραπείες σε συνδυασμό με προϊόντα Υγείας και Ευεξίας! Μία πόλη γεμάτη ενέργεια, γεύσεις, μυρωδιές και χρώματα. Με αληθινούς ανθρώπους που χαίρονται, μαθαίνουν, βιώνουν, αγαπούν. Μπορείτε να έρθετε στο Ανθρώπολις από τις 10 πμ έως τις 10 μμ, στο αθλητικό κέντρο ΔΑΪΣ των Εκπαιδευτηρίων Δούκα (Παράδεισος Αμαρουσίου).

Το Σάββατο βράδυ (19:00-22:00) θα βρίσκομαι κι εγώ στο φεστιβάλ προσφέροντας δωρεάν ρεφλεξολογικές συνεδρίες σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο. Επίσης, θα λειτουργήσει ένα Ρεφλεξολογικό Μονοπάτι(!), στο οποίο μπορείτε να κάνετε τη βόλτα σας ξυπόλητοι απολαμβάνοντας τα οφέλη της Φυσικής Ρεφλεξολογίας. Ανυπομονώ να το δω και να το περπατήσω…!

 

Η είσοδος στο Ανθρώπολις είναι δωρεάν! Όποιος επιθυμεί μπορεί να συνεισφέρει ένα ποσό στο ειδικό stand της εισόδου. To σύνολο των εσόδων θα διατεθεί υπέρ του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος Παιδικής Προστασίας.

www.anthropolis.gr